2021-07-26 21:40

Olanda - Ungaria, scor 8-1, în preliminariile Mondialului din Brazilia

 |  17:39
Olanda - Ungaria, scor 8-1, în preliminariile Mondialului din Brazilia

Florentin Dincă

UPDATE, ora 23.45: Olanda a învins Ungaria, scor 8-1, în Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din Brazilia 2014. Golurile au fost marcate de Van Persie '16, '43, '53, Strootman '25, Lens '38, Devecseri '64 (autogol), Van der Vaart '85, Robben '90, respectiv Dzsudzsak '47 - penalty.

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, de la ora 21.30. Olanda - Ungaria se joacă vineri, LIVE VIDEO. De la ora 21.30 puteţi urmări Olanda - Ungaria LIVE VIDEO, în preliminariile Campionatului Mondial.

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. “Olanda nu pierde! Cu mine selecţioner, jucătorii sunt mereu motivaţi. În primul rând pentru fanii noştri, care au cumpărat toate biletele ca să ne vadă. Se vor simţi păcăliţi şi dacă facem egal. Apelez la orgoliul băieţilor. Nu le place să fie învinşi. Să nu uităm nici de topul FIFA. N-ar fi rău să evităm Brazilia în grupă la turneul final”,  a declarat Louis van Gaal.

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Olanda este pe primul loc în Grupa D şi este deja calificată la Campionatul Mondial de anul viitor. Olanda este obligată să obţină două victorii în ultimele partide din grupă, cu Ungaria şi Turcia, pentru a păstra şanse de a fi cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor din Brazilia.

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Singurul semn de întrebare al lui Van Gaal este legat de folosirea vârfului de lance al lui Manchester United, Robin van Persie. Fotbalistul s-a accidentat în urmă cu o săptămână la degetul mic de la piciorul stâng. El se află în recuperare în aceste zile, iar utilizarea sa va fi decisă în ziua meciului. Dacă nu va fi recuperat până la meciul cu Ungaria, el sigur va fi apt pentru ultima dispută din grupă, cu Turcia.

Olanda – Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. “N-o să stăm cu mâinile în sân şi trebuie cel puţin să dăm totul pe teren”, a spus Balazs Dzsudzsak, completat de Tamas Hajnal: „Ultimele rezultate ale Olandei ne arată că sunt vulnerabili, mai ales în defensivă, unde nu au mulţi jucători de clasă mondială ca în atac”.

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Echipe probabile:

OLANDA: Michel Vorm - Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Daley Blind – Robben, Strootman, Van der Vaart – Kuyt, Van Persie, Lens.

UNGARIA: Bogdan - Vanczak, Guzmics, Elek, Kadar - Hajnal, Varga - Koman, Bode, Dzsudzsak - Nemeth

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30.

CLASAMENT GRUPA D:

1.   Olanda       22 puncte        24-4

2.   Ungaria      14 puncte        18-12

3.   Turcia         13 puncte        14-7

4.   România     13 puncte        13-12

5.   Estonia         7 puncte        6-16

6.   Andorra         0 puncte        0-24

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Se mai joacă vineri:

Estonia – Turcia, 21.30 DolceSport

Andorra - Ungaria, 21.30 TVR 1

Olanda - Ungaria, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Ultima etapă (15 octombrie):

Ungaria – Andorra

România – Estonia

Turcia – Olanda


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-12

In legatura cu acest articol...

Andorra - România, scor 0-4, în preliminariile Mondialului din Brazilia

OLANDA. Louis van Gaal s-a decis. Introduce cei mai valoroşi jucători în meciul cu Ungaria

Rezultatele din preliminariile Cupei Mondiale Brazilia 2014




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE