2022-10-02 10:02

Naționala e ciuca bătăilor în Liga Națiunilor, dar Edi Iordănescu are girul federalilor!

 |  11:45
Naționala e ciuca bătăilor în Liga Națiunilor, dar Edi Iordănescu are girul federalilor!

Naționala de fotbal a României ocupă ultimul loc în Grupa B3 din Liga Națiunilor, ediția 2022-2023, cu trei puncte în patru meciuri, însă Edi Iordănescu nu are postul amenințat.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a anunțat că selecționerul rămâne în funcție indiferent de rezultatele înregistrate în Liga Națiunilor.

"Edi nu trebuie să transmită dezamăgirea asta către jucători. Ăsta e talentul lui, de a remonta. Nu e nimic pierdut. E un vis de a te califica. Cred că primul meci e cel mai important, cu Finlanda, pe care trebuie să-l câștige. E normal să fie puțin tensionat, pentru că știe cât de important este acest meci. Dacă vom câștiga cu Finlanda, va fi altfel. Tot timpul vorbim, el face analize, pregătește meciurile. Din ce am înțeles, din ce am vorbit și cu domnul președinte Burleanu), Edi are sprijin total din partea noastră. Nu cred că ar fi cazul să dai un antrenor afară după niște rezultate, dacă munca pe care o face te mulțumeste. Dar trebuie să ai clauze intermediare, trebuie să cântărești ceea ce face. Vom trage concluzii, cu plusuri și minusuri. Probabil că Edi va continua indiferent de rezultate, pentru că modul lui de lucru este profesionist. Mirel n-a fost susținut necondiționat? Edi a avut anumite supărări, dar i-am zis că așa e la fotbal. Nu ne-a spus de ce e supărat. Sigur că Edi va dori să continue", a spus Mihai Stoichiță, la emisiunea Digi Sport Matinal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-20Parerea ta...

BEBICA
26 Aug 2022

jIGODEL se bucura de numele de familie . In rest , ca si tacsu, e o mare nulitate .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE