2024-04-25 10:26

Mircea Lucescu și Alexandru Maxim au trăit CUTREMURUL din Turcia pe pielea lor: "Toată lumea e în stradă"

 |  18:39
Mircea Lucescu și Alexandru Maxim au trăit CUTREMURUL din Turcia pe pielea lor: "Toată lumea e în stradă"

Aflat cu echipa sa Dinamo Kiev în cantonament în Antalya, Turcia, Mircea Lucescu povestește momentele de groază de la prima oră a dimineții când a început să tremure clădirea în care se afla. Alexandru Maxim este jucător la echipa din Gaziantep şi a stat de vorbă cu colegii săi care se aflau în oraş în momentul în care s-a produs devastatorul cutremur în Turcia şi Siria.

"Am simțit tot, a fost o situație mai delicată să te trezești pe la 4.30, într-o clădire care se mișcă. Nu e simplu, dar pentru noi nu a fost nimic, pentru cei de acolo cred că a fost îngrozitor", a declarat antrenorul pentru Antena 3 CNN.

"Nu m-am panicat, dar ma gândesc cu groază la ce poate fi acolo, am văzut câteva imagini de și mi-am adus aminte de Bucureștiul din '77", a mai declarat Mircea Lucescu.

Alexandru Maxim este jucător la echipa din Gaziantep şi a stat de vorbă cu colegii săi despre cutremurul care a distrus orașul.

"Toată lumea e în stradă. Nu au voie să folosească liftul, nu au voie să stea în apartamente, în blocuri. Majoritatea blocurilor sunt clădiri înalte şi nu au voie să intre, probabil, din câte am înţeles pentru că am vorbit cu un prieten, se aşteaptă ca şi astăzi să fie replici, deci nimeni nu are voie să intre în casă.

Majoritatea oamenilor se gândesc să părăsească oraşul, mulţi dintre ei. Am reuşit să vorbesc câte puţin cu fiecare din cei care au rămas acolo în oraş. Toată lumea e speriată.

Probabil, următoarele 2-3 zile până lucrurile se vor linişti, toată lumea va încerca să plece. Trebuia să jucăm luni cu Galatasaray, dar nu ştiu. Aştept să vedem ce decizie se ia. Cu siguranţă nu se va juca. Aştept să văd cum aş putea să mă întorc, când aş putea să mă întorc. Din ce am înţeles şi aeroportul este închis, pista a crăpat, deci nu ştiu când ne vom putea întoarce în Gaziantep", a declarat Alexandru Maxim în direct la Antena 3 CNN.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE