2022-08-13 21:18

Ministrul NOVAK, după ARGINTUL de la Tokyo: „A fost greu, foarte greu, în anumite momente, am avut şi tentaţia de a renunţa...”

 |  09:43
Ministrul NOVAK, după ARGINTUL de la Tokyo: „A fost greu, foarte greu, în anumite momente, am avut şi tentaţia de a renunţa...”

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, medaliat cu argint la ciclism la Jocurile Paralimpice, a scris pe Facebook că pentru el participarea la Tokyo 2020 a fost un vis împlinit.

„Participarea la Tokyo 2020 a fost ea însăşi un vis frumos, împlinit, dar medalia de argint mi-a adus o bucurie de neimaginat. A fost greu, foarte greu, în anumite momente, am avut şi tentaţia de a renunţa. Însă privesc medalia, iar fericirea e atât de mare, încât şterge toate clipele grele din spatele ei. În final, ceea ce rămâne este bucuria. Şi ea e cu atât mai mare, cu cât ştiu că atâta lume a trait-o alături de mine. Vă mulţumesc! Mai jos, amintirea cursei de ieri şi a ceremoniei de premiere, pe care le voi putea revedea ori de câte ori tentaţia de a renunţa la visurile mele ar putea reapărea", a scris Novak pe Facebook.

Eduard Novak a obţinut, vineri, medalia de argint în proba de urmărire individuală 4000 m din cadrul concursului de ciclism de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

În finală, Novak l-a înfruntat pe slovacul Jozef Metelka, care a câştigat aurul.

Novak mai are în palmares trei medalii la Jocurile Paralimpice, la ediţiile trecute ale competiţiei: aur în 2012, la Londra (ciclism - urmărire individuală, categoria C4), argint, în 2008, la Beijing (ciclism - contratimp, cat. LC2) şi la Londra, în 2012 (ciclism - contratimp, cat. C4).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE