2023-04-02 04:41

Mesajul lui Iordănescu jr. la un nou START în Liga Națiunilor: “Băieţii au nevoie de un mesaj puternic de solidaritate”

 |  22:09
Mesajul lui Iordănescu jr. la un nou START în Liga Națiunilor: “Băieţii au nevoie de un mesaj puternic de solidaritate”

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, vineri, că pentru echipa naţională meciul se sâmbătă seară cu Muntenegru din Liga Națiunilor este un nou început şi că jucătorii au nevoie de un mesaj puternic de solidaritate şi de încredere. Tehnicianul a reiterat că este foarte pretenţios în ceea ce priveşte atitudinea şi nivelul implicării. Naţionala tricoloră va întâlni Muntenegru, la Podgorica, de la ora 21.45, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

“Avem nevoie de suporterii noştri, de toată lumea să vină în prijinul echipei naţionale, ca aceşti băieţi să prindă încredere. Băieţii au nevoie de un mesaj puternic de solidaritate. După prima acţiune o concluzie importantă a fost că mi s-au întărit toate gândurile iniţiale, în sensul că încrederea pe care am spus că o am în băieţi este şi mai mare. Aceste zile împreună ei au răspuns bine. Este un nou început şi sper să urmeze lucruri bune, însă sunt foarte conştient că vom avea un drum greu în faţă. Noi trebuie să construim identitatea noastră, să încercăm să ne impunem strategia, dar vom avea în faţă o echipă motivată, cu jucători valoroşi”, a spus Iordănescu.

“E totuşi final de sezon, nu e uşor. Vremea, oboseala... Dar este important cum gândim. Am analizat şi perspectiva punctelor şi pot să spun că încercăm să luăm joc cu joc. E foarte important ca la fiecare joc să arătăm concentrare, atitudine, devotament şi rezultatul final este afectul acestor lucruri. Pentru a fi la European vor conta punctele din campania pentru European. Acum cei la care vom apela trebuie să dea totul. Sunt foarte atent, chiar rigid când vine vorba de mentalitate de gândire, sunt foarte pretenţios. Aşteptările mele sunt la nivel foarte înalt ca atitudine, mentalitate, spirit, implicare în jocuri. Nu mai merge doar cu fotbal boem. Cei care nu vor da totul pe teren, cu siguranţă voi fi mult mai atent în cazul lor, atunci când fac convocările. Avem nevoie de atitudine, avem nevoie de spirit, avem nevoie să fim echilibraţi, să ne implicăm în toate momentele jocului şi numai când vom face aceste lucruri putem să emitem pretenţii pentru rezultate pozitive”, a declarat tehnicianul.

Iordănescu a mai spus că naţionala trebuie să arate că are viitor. “Dacă urnele ne-au adus în această grupă înseamnă că aceasta este valoarea noastră în acest moment. Echipa naţională trebuie să arate, începând de mâine, că are viitor. Am convingerea că dacă echipa naţională va produce câteva rezultate bune are capacitatea ca într-un timp scurt să îşi ridice nivelul”, a mai afirmat selecţionerul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-05Parerea ta...

BEBICA
05 Iun 2022

BAI MOACA , NU STIU DE CE AU NE VOIE '' BAIETI ' , DAR TU AI NEVOIE DE UN PUTERNIC SUT IN CUR , ESTI O NULITATE MAI MARE CA TACTU .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE