2021-08-01 11:16

VIDEO. Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I - REZUMAT

 |  18:01
VIDEO. Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I - REZUMAT

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. CFR Cluj nu reuşeşte să câştige în deplasare la Steaua din 1948. Mai jos puteţi urmări rezumat VIDEO al meciului Steaua – CFR Cluj, în etapa a 5-a din Liga I.

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. Steaua s-a impus în faţa celor de la CFR Cluj prin golurile fost marcate de Piovaccari (12), Adi Popa (34) şi Tănase (60).

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. „Nu a fost un meci uşor. Datorită atitudinii şi a faptului că am marcat devreme, l-am făcut să pară uşor. Nu am avut mult timp să pregătim meciul, mulţi dintre jucători au fost plecaţi. Am reuşit însă să punem presiune şi trebuie să ne respectăm. CFR Cluj e o echipă foarte bună, puternică. Au un antrenor bun, care nu a apucat să lucreze foarte mult. Urmează dubla cu Legia şi sper să avem toţi jucătorii la dispoziţie. Au fost ceva probleme: Tătăruşanu, Georgievski şi Chiricheş au resimţit dureri la picior. Din acest motiv l-am şi schimbat pe Chiri, dar sper să nu fie probleme şi să ne bazăm pe toţi la meciul cu Legia. Pe Piovaccari l-am adus să marcheze şi sper ca, încet, încet să intre în ritmul echipei. Sper ca el să marcheze în continuare pentru a reuşi să câştige încrederea oamenilor şi a specialiştilor din fotbal. Ştim exact ce ne aşteaptă cu Legia. Vom întâlni o echipă puternică şi cu sigurnaţă ne vor pune probleme. Dar la cum îi ştiu eu pe băieţi, sunt convins că vor face totul pentru a câştiga şi pentru a se califica în Liga Campionilor. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, mi-au plăcut jucătorii tineri: Stanciu şi cei care au intrat de pe bancă. Trebuie să improvizăm. Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru că, de exemplu Iancu nu este atacant, dar a jucat vârf împins astăzi. Trebuie să facem sacrificii. Ne vom lupta cu multe echipe în acest sezon şi în primul rând cu noi. Cred că Astra are în acest moment prima opţiune pentru titlu. Ei sunt pe primul loc şi trebuie să respectăm asta. Avem două meciuri în minus şi îl vom avea şi pe al treilea. Nu cred că e bine pentru noi că se amână acel meci  (n.r. din etapa a 7-a). Sunt jucători importanţi pentru echipa naţională, dar ar fi fost mai bine pentru noi şi pentru naţională ca ei să joace acel meci”, a spus după meci Laurenţiu Reghecampf, citat de prosport.ro.

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. „Am fost mai atenţi în faţa porţii şi am marcat mai mult. Am fost concentraţi şi asta a fost diferenţa faţă de meciul cu Dinamo. Sperăm să fie aşa şi cu Legia. Noi suntem singurii noştri adversari în lupta pentru titlu. Noi, după fiecare meci, ne bucurăm în felul nostru, dar de mâine ne vom gândi cu siguranţă numai la meciul cu Legia. La cum jucăm, cred că am meritat pe deplin această victorie.  Legia e un adversar puternic, mai ales din punct de vedere fizic şi sper să le contracarăm calităţile”, a declarat Adi Popa la DigiSport.

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. „O victorie absolut meritată a Stelei. Aşteptam poate mai mult de la băieţii noştri. Sper să învăţăm să fim mai agresivi, să pasăm mai rapid şi să avem o altă atitudine. Atunci vom putea emite pretenţii. Situaţia nu e roz acum, trebuie să recunoaştem. Trebuie să câştigăm neapărat partida viitoare. Nu vreau să analizez la cald jocul. Vom discuta mai multe aspecte în săptămâna viitoare. Am văzut echipa pentru prima dată într-un meci oficial. E clar că jocurile îţi oferă o altă viziune asupra jucătorilor. Astăzi am fost depăşiţi categoric din toate punctele de vedere. Nu contează dacă scorul e corect sau nu.... victoria e meritată. Nu am pus suficient de multe probleme. Nu mă interesează declaraţiile care au fost. Nu mă interesează declaraţiile care au fost înainte sau ce a fost înainte. Pe mine mă interesează echipa şi noi nu ne-am ridicat la un nivel foarte ridicat. Într-un meci cu Steaua ar fi trebuit să ne prezentăm altfel, pentur a spera la un rezultat bun. Momentan, Steaua e echipa care practică cel mai bun fotbal. A dovedit-o şi anul trecut, când a câştigat campionatul la pas. Sunt echipe care le pot pune probleme, dar au arătat că au ceva în plus. Vor fi greu de oprit”, a spus Petre Grigoraş la DigiSport.

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. “A fost o înfrângere ruşinoasă, anul acesta mi-e dat să suport multe umilinţe. În afară de trei jucători, toţi ceilalţi ar trebui sancţionaţi cu jumătate din salariu sau să nu le mai dau nimic. Echipa merge rău, Grigoraş nu are nicio vină. CFR-ul pare o echipă a păcii, am luat şapte goluri în două meciuri. E incalificalibil şi fără înţeles. Sunt unii jucători care nu au legătură cu fotbalul şi sunt blazaţi. Are dreptate Mircea Rednic în unele privinţe, dar nu are rost să comentez acum”, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, la Dolce Sport.

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. “Nu îmi vine să cred că a greşit Cadu. El, care a câştigat opt campionate cu CFR?! Ce să mai discut, că doar au spus cei de acolo că este indispensabil, că e cel mai bun. Să-i lăsăm aşa, să-i joace pe toti pe degete”, a reacţionat Mircea Rednic, potrivit Fanatik.

Steaua – CFR Cluj, scor 3-0, în etapa a 5-a din Liga I, rezumat VIDEO. Au evoluat echipele:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş (Gardoş ‘70), Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Stanciu, Tănase (Cristea ‘63) - Piovaccari (Gabi Iancu ‘56). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CFR Cluj: Felgueiras - Velayos, Cadu, Piccolo, Camora - Deac, Obiora, Voiculeţ (Muniru ‘72) - Maah, Batin (Hora ‘71), Florin Costea (Kapetanos ‘54). Antrenor: Petre Grigoraş.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-08-18

In legatura cu acest articol...

STEAUA – CFR CLUJ. Grigoraş e singurul antrenor pe care Reghe nu l-a bătut sezonul trecut, iar CFR nu a învins niciodată Steaua în deplasare de când a promovat
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE