2024-04-19 19:13

Lionel Messi merge la Paris Saint-Germain. ANUNȚUL făcut de fratele emirului Qatarului

 |  10:45
Lionel Messi merge la Paris Saint-Germain. ANUNȚUL făcut de fratele emirului Qatarului

Lionel Messi este gata să se alăture echipei Paris Saint-Germain, după anunțul de joi al FC Barcelonei cum că argentinianul de 34 de ani nu va putea semna cu catalanii din motive economice și structurale. Fratele emirului Qatarului a anunţat că oficialii de la Paris Saint-Germain şi Lionel Messi au încheiat negocierile.

"Negocierile sunt oficial încheiate. Anunţul va fi făcut mai târziu", a scris pe Twitter, Khalifa Bin Hamad Al-Thani.

Cariera sa va continua astfel alături de bunul prieten Neymar Jr., compatriotul Mauricio Pochettino și nu în ultimul rând Kylian Mbappe.

La 34 de ani, Messi este liber de contract după plecarea de la FC Barcelona şi, conform presei franceze, ar urma să semneze pe două sezoane, cu opţiune pentru încă un an.

PSG este singurul club care poate să găsească forța financiară de a-l aduce acum pe Messi, însă este nevoie de o inginerie fiscală inteligentă pentru a permite echipei să-l înregistreze pe micuțul magician. Totuși, statul Qatar aproape că garantează disponibilitatea banilor necesari, iar liga franceză de fotbal nu va pune la fel de multe probleme cum a făcut-o liga spaniolă în cazul Barcelonei, potrivit dcnews.ro.

Proiectul sportiv al parizienilor este atrăgător pentru Lionel Messi, iar argentinianul poate ajuta echipa să câștige primul trofeu UEFA Champions League din istoria sa.

 

foto: Instagram


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE