2024-04-26 02:39

Liga 1: FC Hermannstadt - FC Argeș: 4-1

 |  18:57
Liga 1: FC Hermannstadt - FC Argeș: 4-1

FC Hermannstadt a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 4-1 (1-1), sâmbătă, pe teren propriu, la Mediaş, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal.

Sibienii au obţinut o victorie preţioasă, după ce oaspeţii au deschis scorul.

Cephas Malele (24 - penalty) a marcat primul gol al partidei, după ce Cristian Dumitru a fost faultat în careu de Ionuţ Stoica. Lovitura de pedeapsă a fost repetată, după ce portarul Cristiano Figueiredo a apărat iniţial şutul lui Malele, însă goalkeeper-ul portughez nu păstrase măcar un picior pe linia porţii.

Hermannstadt, la primul meci cu Eugen Beza antrenor principal, a întors scorul prin dubla lui Yazalde, care a marcat în min. 42 şi 51 din centrările lui Petrişor Petrescu.

Internaţionalul sirian Aias Aosman (77) a tranşat soarta meciului din pasa lui Claudiu Belu, după o eroare a lui Costinel Tofan. Aosman a marcat primul său gol în Liga I. Alexandru Măţel a închis tabela (90+5), din lovitură liberă de la 22 de metri.

FC Argeş a dominat jocul în ansamblu şi şi-a creat numeroase ocazii de gol, dar şutul lui Ionuţ Şerban (13) a fost deviat de Patricio Matricardi, Cristian Dumitru a ratat singur cu portarul (56), Malele l-a imitat (62), Cristiano a respins şutul lui Antun Palic din lovitură liberă de la 18 metri (70), iar Mediop Ndiaye a fost blocat la sacrificiu de defensiva sibiană (90+3).

Gazdele au mai avut o singură oportunitate notabilă, prin Aosman (35), al cărui şut a fost respins de Alexandru Greab.

FC Hermannstadt venea după cinci etape fără victorie, un egal şi patru eşecuri. Sibienii au reuşit cea mai clară victorie a lor în acest campionat.

FC Argeş înregistrase două victorii şi un egal după eşecul drastic de la Cluj-Napoca, 0-5 cu CFR.

În tur, scorul a fost egal, 2-2.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE