2021-07-26 22:54

LICENŢĂ. Universitatea Cluj rămâne în Liga 1, după ce TAS a admis recursul ardelenilor

 |  16:21
LICENŢĂ. Universitatea Cluj rămâne în Liga 1, după ce TAS a admis recursul ardelenilor

Florentin Dincă

Universitatea Cluj va evolua şi în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a admis recursul oficialilor ardeleni cu privire la neacordarea licenţei de participare în Liga 1 de către Comisia de Licenţiere condusă de Viorel Duru. Interesant este că ultimul a fost ameninţat de Mircea Sandu la cea mai recentă Adunare Generală a FRF că va fi dat afară din funcţie dacă TAS va da o altă decizie în cazul “şepcilor roşii”.

“Este adevărat, vom juca în Liga 1. Domnul Mărginean m-a sunat să îmi spună că totul e în regulă. Vor veni mai mulţi jucători în aceste zile, avem nevoie de întăriri. Obiectivul nostru va fi salvarea de la retrogradare”, a confirmat informaţia la Digisport, Ionel Ganea, antrenorul clujenilor.

Astfel, înaintea Comitetului Executiv de sâmbătă, Liga 1 are în componenţă 17 echipe, iar oficialii LPF şi FRF vor trebui să gasească modalitatea de a competa primul eşalon cu încă o echipă. În discuţie sunt Rapid, CSMS Iaşi şi Concordia Chiajna. Giuleştenii sunt fără licenţă, în timp ce ultimele două au retrogradat pe criteriul sportiv în liga a doua.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-07-05Parerea ta...

ZORRO
05 Iul 2013

Bai nene,daca TASS,a dat dreptate lui U CLUJ ,deci poate juca in Divizia A,inseamna ca la FRF -ul asta al lui MIRCEA SANDU este haos total ,face fiecare ce vrea ,cum este si acest "taietor de frunza la caini DURU DURU,care da cu C.......!.....ce a zis el ,ca-i mare as in acordare de licente ,cand colo este un spagar notoriu....o spune TAS prin decizia luata pentru U Cluj!...bravo lor si mult succes lui GANEA !...RAPID ,acum automat trebuie primita in Divizia A!....iar COPOS asta sa plece mai repede de la RAPID ,sa-si poata reveni acest club de traditie!....un pensionar rapidist care se roaga pentru acest cluib RAPID!....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE