2024-04-20 01:17

Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare

 |  23:55
Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare

Ionel Dănciulescu, fostul jucător al celor de la Dinamo, a fost condamnat la un an și o lună de închisoare după ce a fost găsit vinovat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La doi ani de la acel eveniment, Dănciulescu și-a primit sentința. Acesta a fost condamnat la 13 luni de închisoare cu suspendare.

Fostul atacant nu va merge însă la închisoare, ci va fi pus sub supraveghere timp de 2 ani, timp în care va trebui să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității. Danciu va trebuie să aleagă între Arhiepiscopia Bucureștiului și Direcţia pentru Protecția Copilului.

În iunie 2020, agenții de poliție au oprit pentru control un autovehicul care circula pe bulevardul Magheru dinspre Piața Romană, Brigada Rutieră a Poliției Capitalei confirmând că bărbatul de 43 de ani aflat la volan „emana halenă alcoolică.

Gandul.ro a scris că Dănciulescu ar fi fost recalcitrant în momentul în care a fost oprit de polițiști. „Le-a zis agenților să-și vadă de treaba lor fiindcă își vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool și a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă", a precizat sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-11



Parerea ta...

BEBICA
22 Iun 2022

Pentru ca tot venii vorba , la cit a fost condamnat Flocinel Coman pentru conducere fara permis ?
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE