2022-08-13 21:47

Ianis Hagi, încrezător înaintea meciului cu Islanda: “Presiunea e pe noi, dar trebuie să ne facem datoria”

 |  18:15
Ianis Hagi, încrezător înaintea meciului cu Islanda: “Presiunea e pe noi, dar trebuie să ne facem datoria”

Internaționalul Ianis Hagi, a declarat, marţi, că el și colegii săi simt presiunea înaintea meciului cu Islanda din preliminariile CM 2022, însă adaugă că toţi fotbaliştii visează de mici să evolueze în astfel de partide decisive. Naționala României joacă pe 11 noiembrie (ora 21:45) cu Islanda (Stadionul Steaua din Capitală) şi pe 14 noiembrie (ora 19:00) cu Liechtenstein (Stadion Rheinpark din Vaduz) în preliminariile CM 2022.

"O să fie un meci dificil cu Islanda. Mai ales că ei vor fi mai relaxaţi chiar şi decât au fost la meciul tur. Presiunea nu mai este aşa de mare pe umerii lor, mai ales dacă vor introduce şi jucători noi. Deci ei vor fi un pic mai relaxaţi şi de asta şi spun că va fi un meci dificil pentru noi. E clar, presiunea este noi, dar astea sunt momentele la care fotbaliştii visează de când sunt mici. Îşi doresc să evolueze în asemenea meciuri decisive prin care pot ajunge la un baraj, la o calificare. Şi dacă tot nu ne-am calificat de atâta timp la Mondiale, atunci trebuie să ne facem datoria, să ascultăm ce spune selecţionerul şi să aplicăm pe teren. Şi la fel cum am făcut în ultimele două luni, cred că vom fi pregătiţi din toate punctele de vedere să scoatem un rezultat bun", a afirmat Hagi într-un interviu pe site-ul frf.ro.

"Va influenţa faptul că lipsesc spectatorii, eu personal iubesc să joc cu un stadion plin, să am suporterii aproape. Eu clar că trebuie să găsesc motivaţia altundeva. Asta este situaţia, azi poţi să joci cu un stadion plin, mâine fără niciun spectator. Dar noi ca fotbalişti trebuie să ne adaptăm. Aşa că îmi doresc foarte mult ca fanii de acasă să fie fericiţi la sfârşitul partidei. Când era mic visam să particip la un turneu final cu echipa naţională. Simt că suntem aproape, trebuie să mai facem încă două-trei-patru meciuri foarte bune. Eu spun că suntem pe un drum bun şi cred că am confirmat asta în ultimele luni", a încheiat Ianis Hagi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE