2024-04-25 17:49

Handbalista Cristina Neagu, acuzată de tentativă de BLAT

 |  20:09
Handbalista Cristina Neagu, acuzată de tentativă de BLAT

Jovanka Radicevic, extrema dreaptă a naționalei Muntenegrului, o acuză pe Cristina Neagu de tentativă de blat la meciul dintre România și Muntenegru pentru calificarea la JO de la Tokyo. Fosta jucătoare a CSM București a declarat într-un interviu în presa muntenegreană că Neagu i-a cerut în timpul partidei să lase două goluri, astfel încât ambele echipe să meargă la jocurile Olimpice, notează gsp.ro.

Jovanka Radicevic, care a fost colegă cu Neagu la CSM București în sezonul 2018-2019, a făcut declarații uluitoare în presa din țara sa, mai precis pentru site-ul reprezentacija.me, citat de Telekom.

„Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neagu a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: «Joka, te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri!» I-am spus: «Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o». Sunt sigur că, dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele", a spus Radicevic.

România a făcut 28-25 spre finalul meciului și ar mai fi avut nevoie de două goluri, fără să primească nici unul, pentru a merge la Tokyo împreună cu Muntenegru. În schimb, România a ratat calificarea, iar în Japonia va evolua Norvegia!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE