2024-04-19 08:26

Hagi și Gică Popescu, DECLARAȚII după ce au fost dați la o parte de politicieni pe Arena Naţională

 |  20:20
Hagi și Gică Popescu, DECLARAȚII după ce au fost dați la o parte de politicieni pe Arena Naţională

Gică Hagi a declarat că nu a avut nicio problemă în legătură cu faptul că a primit un loc la tribuna a doua, lângă suporteri, în timp ce în tribuna oficială au fost primiţi politicieni precum Ludovic Orban, Nicuşor Dan, Dan Barna sau şeful DNA, procurorul Crin Bologa.

"N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat", a declarat Gică Hagi, potrivit gsp.ro.

Totodată, Gică Popescu a reacţionat şi el la modul în care a fost tratat de Federaţia Română de Fotbal.

"Mă așteptam să primesc invitație în altă parte a stadionului, lui Gică Hagi i-am zis pe drum spre stadion unde avem locuri, mi-a fost teamă că dacă îl anunț înainte să plecăm că vom sta la tribuna a doua, nici nu mai vine la meci", a precizat Gică Popescu.

”Vad ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua.

A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal.

Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!

Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana!

Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat.”, a scris Gică Popescu pe Pagina sa de facebook.

Printre cei care s-au bucurat de cele mai bune locuri de pe stadion s-au numărat: Ludovic Orban (președintele Camerei Deputaților și președintele PNL), Anca Dragu (președintele Senatului și membru USR Plus), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), Nicușor Dan (primarul Capitalei), Vasile Dâncu (PSD) și șeful DNA, Crin Bologa. De asemenea, mai mulți membri FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu au fost și ei privilegiați. Printre ei îi amintim pe: Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu și Radu Vișan, potrivit GSP.

FRF dă vina pe UEFA pentru situație

Federația Română de Fotbal a oferit un răspuns în privința repartizării biletelor pe Național Arena. FRF explică faptul că în realitate ”întregul proces de ticketing la Euro 2020 este gestionat de UFEA”.

”Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA.

În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.”, precizează Federația Română de Fotbal, conform sursei citate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE