2024-04-19 20:58

Gigi Becali anunță: Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

 |  16:16
Gigi Becali anunță: Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Edi Iordănescu nu mai este antrenorul FCSB! După o săptămână de război dus pe toate fronturile, Gigi Becali și Edi Iordănescu au ajuns la un acord final. Colaborarea se încheie!

Totul este rezolvat între cele două părți, urmează doar ca avocații să întocmească actele. Edi Iordănescu a cedat și nu va primi niciun ban din clauza de reziliere.

„E adevărat că a plecat Edi Iordănescu. Nu a avut nicio pretenție financiară, doar banii pe care i-a muncit. Nu a vrut nici măcar salariu până în decembrie,” a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Totul după un adevărat război rece cu Gigi Becali, pornit la începutul acestei săptămâni. Remiza cu FC Voluntari, scor 0-0, a fost meciul care a declanșat conflictul.

Mai exact, Gigi Becali a fost nemulțumit de jocul echipei din ultima perioadă și în special de Constantin Budescu. Despre acesta din urmă, patronul FCSB spunea că trebuia înlocuit înainte de pauză.

Extrem de deranjat că Gigi Becali nu și-a respectat promisiunea de a nu critica jucătorii în public, Edi Iordănescu i-a trimis o notificare lui Becali în care îi reamintea că există o clauză care îi restricționează patronului implicarea la echipă. Și o clauză de 500.000 de euro pentru abateri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE