2024-04-24 22:07

Gafă incredibilă făcută de David Popovici la Campionatele Europene de natație de la Kazan

 |  13:31
Gafă incredibilă făcută de David Popovici la Campionatele Europene de natație de la Kazan

Noua senzație a înotului românesc, David Popovici (17 ani), s-a oprit în serii la 400 de metri liber, la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt de la Kazan. Sportivul român a fost protagonistul unui moment hilar. Acesta s-a oprit după doar 14 bazine, în momentul în care era lider detașat, crezând că s-a încheiat cursa. Chiar dacă și-a dat seama că mai are de parcurs două bazine și a continuat seria, David nu a mai reușit să recupereze timpul și a ratat calificarea în finală.

"Campionatul European 2021 în bazin de 25 metri a debutat azi la Kazan, în Rusia. În prima reuniune, Robert Glință s-a calificat în semifinalele probei de 50 metri spate (locul 6 la general, cu 23,23 secunde). Azi după amiază, Robert va concura pentru un loc în finala probei.

Tot azi, David Popovici și-a făcut încălzirea cu 400 metri liber, o probă încheiată cu ”stop” neprevăzut. David a condus detașat seria sa, dar s-a oprit după 14 bazine (din cele 16 totale). Și-a dat seama că mai e de tras, a reintrat în cursă, dar secundele pierdute l-au privat de intrarea în finală.

O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Și învață repede! Cândva, ne vom aminti amuzați că în cariera unui mare sportiv se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan (100 și 200 m liber), plus alte câteva mii înaintea ta!”, se arată pe contul de Facebook al lui CS Dinamo.

Pe de altă parte, Robert Glinţă s-a calificat în semifinale la 50 m spate, la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt de la Kazan. Sportivul de 24 de ani s-a calificat în semifinalele cu al şaselea timp din serii (23.23 secunde). 

Tot în prima zi au evoluat şi ceilalţi sportivi români prezenţi la Kazan. Vlad Stancu şi David Popovici s-au oprit în serii la 400 m liber, în timp ce Alexandra Dobrin a terminat în serii evoluţia de la 400 m mixt.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE