2024-04-20 01:19

Gabi Balint, REACȚIE în cazul legendelor fotbalului așezate în tribuna a doua: "JENANT"

 |  20:15
Gabi Balint, REACȚIE în cazul legendelor fotbalului așezate în tribuna a doua: "JENANT"

Gabi Balint este de părere că Federația Română de Fotbal nu îi respectă pe sportivii de performanță din fotbal, după ce Gică Hagi și Gică Popescu au fost plasați la tribuna a doua a Arenei Naţionale la meciul Austria - Macedonia de Nord, de la EURO 2020, în timp ce politicieni precum Victor Orban și Anca Dragu au ocupat locurile tribunei întâi.

”Un act jenant. Sincer m-am simțit și eu jenat, deși n-am fost acolo, și mai bine că n-am fost. Oricum, nici nu mă așteptam ca Federația Română de Fotbal să aibă grijă de valorile fotbalistice din România, de oamenii care au scris istorie în România în acest sport. Totuși a fost dureros să vezi că Hagi era liber, era dispus să meargă la meci, și el nu a fost invitat acolo, în loja de onoare unde ar fi trebuit să fie, să ne reprezinte pe toți ceilalți care am jucat alături de el, și fotbalul românesc.

Ăsta a fost primul lucru care pe mine m-a deranjat foarte mult când am văzut acest fapt.

Eu nu cred că se poate întâmpla așa ceva în nicio țară pentru că dacă ne uităm pe imaginile de la alte meciuri vedem fotbaliști consacrați pentru că li se dă importanță, sunt apreciați. Oamenii de acolo știu că asta înseamnă un capital de imagine și aici mă întreb de ce Federația nu este interesată să aibă un capital de imagine pentru că foștii fotbaliști pot oferi lucrul ăsta.

Câteodată mă întreb dacă o fac intenționat sau pur și simplu atâta pot. Parcă vor să arate cumva că nu le pasă de foștii fotbaliști pentru că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.”, a spus Gabi Balint pentru Antena 3.

 

foto: gsp.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE