2024-04-24 09:06

FRF a perfectat luna viitoare un AMICAL pentru naționala lui Rădoi

 |  14:46
FRF a perfectat luna viitoare un AMICAL pentru naționala lui Rădoi

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, că a perfectat un meci de pregătire pentru naționala condusă de Mirel Rădoi, dispută care va avea loc pe 11 noiembrie, pe teren propriu.

“Pentru respectarea cerinţelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic şi respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă. Echipa naţională pregătită de Mirel Rădoi va juca, astfel, o partidă de pregătire pe data de 11 noiembrie 2020, împotriva primei reprezentative a Belarusului, pe teren propriu. Ora disputării şi stadionul urmează a fi stabilite şi comunicate ulterior”, se arată pe site-ul FRF.

România va juca pe 15 noiembrie pe Norvegia în Liga Naţiunilor (Arena Naţională – Bucureşti), iar apoi, pe 18 noiembrie, va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, în aceeaşi competiţie.

Belarus a pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE