2024-04-25 18:08

FCSB și-a găsit atacant. Meme Stoica anunță: Este genul lui Inzaghi

 |  14:00
FCSB și-a găsit atacant. Meme Stoica anunță: Este genul lui Inzaghi

Mihai Stoica a făcut anunțul. După ce i-a transferat pe Dawa și Bouhenna, FCSB a găsit și un atacant.

Gigi Becali a fost dispus inițiat să plătească o sumă considerabilă pentru un vârf, dar în final s-a răzgândit și a decis să meargă pe mâna lui Ianis Stoica.

„Gigi Becali a vrut să aducă un atacant cu salariu mare, dar i-am zis că nu cred că este cazul în acest moment. La antrenament Ianis Stoica a fost senzaţional.

Parcă şi el a vrut să ne spună ‘Ce faceţi, mă? Vreţi să mai aduceţi atacant? Eu ce sunt?’. Vreau să fie serios, iar Ianis Stoica nu ştie ce e aia ţigară, nu ştie ce e aia alcool, nu ştie ce înseamnă jocurile video. Ianis Stoica are numai fotbal în cap.

El e vârf de atac, e număr 9. La echipa naţională de juniori, a jucat în dreapta, avea picior bun, termina cu centrări, dar juca Louis Munteanu atacant. Apoi, când a plecat la Slatina, Ianis Stoica ne-a zis că merge ca atacant, noi nu-l ştiam de număr 9, dar acum pot spune că e număr 9 şi atât. E genul lui Inzaghi, are nişte execuţii…

Când se întoarce cu faţa la poartă, dacă s-a eliberat pe dreptul sau pe stângul, nu contează, e gol sigur. E un jucător care cere mai mult mingea în profunzime. Nici Inzaghi nu era mare tehnic, iar Ianis Stoica e acelaşi gen de jucător. Încă o dată spun, să nu mă ia nimeni la mişto, nu spun că e Inzaghi, spun doar că e profilul lui Inzaghi” , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE