2024-04-19 16:50

FCSB, lovită în plin de COVID. Edi Iordănescu se află printre infectați

 |  14:37
FCSB, lovită în plin de COVID. Edi Iordănescu se află printre infectați

Lovitură în plin primită de FCSB înainte de reluarea campionatului. Antrenorul Edi Iordănescu și toți membrii staff-ului tehnic s-au infectat cu noul coronavirus și au intrat în izolare timp de 14 zile.

Astfel, tehnicianul va lipsi de pe banca echipei la meciul cu CS Mioveni din Liga 1 (sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30), și de partida de la Ovidiu, cu Farul, programată duminică, 24 octombrie 2021. Antrenorul vicecampioanei, care momentan nu are simptime și se simte bine, va ieși din carantină abia luni 25 octombrie 2021.

La începutul lunii noiembrie, FCSB s-a confruntat cu alte trei cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul unor jucători tineri, care se antrenează mai mult separate de echipa mare: Toma Niga, Răzvan Udrea, David Petruț.

Ce spunea Edi Iordănescu despre vaccinarea anti-covid

"N-au fost în contact cu noi, noi am avut și o testare luni, situația e sub control și să dea Dumnezeu să rămână așa, deși e foarte greu. Avem discuții și în sensul ăsta cu băieții, e foarte important ce fac și ei în timpul liber. Trebuie să fie atenți, să stea alături de familie și să evite ieșirile în medii necontrolate. Nu, vaccinarea e un subiect mai delicat pe care nu vreau să îl expun. Eu am informații de la doctor în sensul ăsta, în trecut aproape toți jucătorii de aici au trecut prin această problemă, au depăsit-o cu bine, până la urmă e important să reușești să fii responsabil, pentru că există riscul să te infectezi și dacă ai vaccin, și nu ne ajută cu nimic. Sigur, e mai bine pentru sănătatea lor (n.r. - să se vaccineze)", a declarat la acea vreme Edi Iordănescu, la Digi Sport 1.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE