2024-04-25 14:40

FC Botoșani - Chindia Târgoviște: 1-0 în play out-ul Superligii

 |  19:11
FC Botoșani - Chindia Târgoviște: 1-0 în play out-ul Superligii

FC Botoşani a învins-o pe teren propriu pe Chindia Târgovişte, scor 1-0 (0-0), sâmbătă, într-un meci din etapa de debut a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Golul a venit foarte târziu, în minutul 90, când Sebastian Mailat l-a executat cu un lob pe portarul Cătălin Căbuz, după o aruncare de la margine la care apărarea oaspeţilor nu a fost atentă.

Două echipe care luptă pentru evitarea retrogradării au oferit un meci modest, în care fundaşii au greşit puţin, iar atacanţii au fost lipsiţi de inspiraţie. Portarul Răzvan Ducan, debutant la FC Botoşani, a fost atent la câteva acţiuni ale Chindiei şi a fost salvat de bară la şutul lui Daniel Popa din minutul 28.

FC Botoşani a acumulat 19 puncte. Echipa antrenată de Flavius Stoican nu avea nicio victorie în ultimele şase etape, în care înregistrase două egaluri şi patru eşecuri.

Chindia, care rămâne cu 16 puncte, a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie, patru egaluri şi trei eşecuri.

În turul sezonului regulat, FC Botoşani a învins-o acasă pe Chindia cu 3-2. Meciul din retur, de la Ploieşti, s-a încheiat 2-2.

AFC Botoşani - AFC Chindia Târgovişte 1-0 (0-0), Stadion Municipal - Botoşani

Au marcat: Sebastian Mailat (90)

Arbitru: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei)

Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Adrian Vornicu (Iaşi)

Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Cătălin Popa (Vaslui) - LPF


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE