2021-07-26 23:40

ETAPA A 8-A. Dinamo - Petrolul, pe Arena Naţională

 |  18:00
ETAPA A 8-A. Dinamo - Petrolul, pe Arena Naţională

Florentin Dincă

Pe lângă meciul de la Botoşani, dintre FC Botoşani şi Steaua, un alt duel se anunţă cel puţin la fel de interesant. Dinamo dă piept, sâmbătă, începând cu ora 21:30, pe Arena Naţională cu Petrolul Ploieşti.

După eşecul de la Târgu Jiu, Gigi Mulţescu e iar cu sabia deasupra capului, iar o eventuală înfrângere i-ar fi fatală. Tehnicianul trebuie iar să improvizeze în apărare, după ce Constantin Grecu a luat cartonaş roşu în etapa precedentă şi este suspendat. Cel mai probabil, Rus va reveni pe postul de fundaş dreapta, Luchin şi Grigore vor fi în centru, în timp ce pe stânga va intra Collins Fai. Conştiant de valoarea ofensivă superioară a lupillor galbeni, Smurdul va menţine, ca şi în meciul cu Pandurii, sistemul cu trei jucători cu valenţe defensive: Boubacar, Thicot şi Elton. Tripleta ofensivă va fi alcătuită din Cosmin Matei, Ţucudean şi Curtean.

În tabăra oaspeţilor domneşte optimismul, însă chiar şi aşa, Cosmin Contra s-ar mulţumi şi cu o remiză: “Dinamo are nevoie de cele trei puncte mai mult ca noi, deci vom profita de faptul că vor ataca. Ca antrenor nu mă mulţumesc niciodată cu un punct, vreau mereu cele trei puncte. Dar dacă nu o să câştigăm, şi o remiză e un rezultat bun. S-a văzut un Dinamo mai puţin omogen în primele etape, dar ulterior s-au descătuşat, din toate punctele de vedere. Prin venirea lui Țucudean au câştigat valoare, au schimbat şi sistemul la meciul de la Pandurii, mă aştept ca și cu noi să repete sistemul. Dinamo este o echipă agresivă, cu jucători care pot pune probleme. Ei joacă acasă, în fața suporterilor, sunt nevoiţi să atace. Dinamo e o echipă care a crescut de la meci la meci foarte mult”.

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-09-20

In legatura cu acest articol...

Atacanții lui Dinamo nu au marcat în șapte etape
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE