2024-04-26 01:24

Eșecul din derby-ul Băniei i-a fost fatal lui Mutu!

 |  13:51
Eșecul din derby-ul Băniei i-a fost fatal lui Mutu!

Eșecul din derb-ul Olteniei cu CSU Craiova i-a fost fatal lui Adrian Mutu. Antrenorul a vrut să plece, conducerea voia să-l dea afară, astfel că s-a ajuns la înțelegere amiabilă pentru ruperea contractului.

Acest meci a fost al şaptelea consecutiv fără victorie pentru echipa lui Mutu. FC U Craiova, promovată în liga I la finalul sezonului trecută, ocupă locul 13, cu nouă puncte.

”E adevărat. Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit totul timpul la partea plină a paharului, la ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi (n.r. Adrian Mititelu), că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții.Nu mă deranjează acest deznodământ. Asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm, însă, că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon de Liga 1.Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Playsport.

În vârstă de 42 de ani, Mutu a preluat echipa olteană vara trecută. Anterior, el a mai pregătit echipa FC Voluntari, formaţia de tineret a clubului Al Wahda şi naţionala de tineret a României.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE