2021-08-01 10:56

Emerich Ienei: Steaua are conducători proşti

 |  15:00
Emerich Ienei: Steaua are conducători proşti

Florentin Dincă

Emerich Ienei a luat atitudine după ce, în ultima perioadă, Meme Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, dar şi Gigi Becali din închisoare, au tot atacat generaţia de aur a Stelei, câştigătoare a Cupei Campionilor Europeani din 1986. Oficialii stelişti au intrat de ieri în silenzio stampa din cauza ultimelor scandaluri în care au fost implicaţi, decizie care a fost taxată dur de Emerich Ienei: “Steaua are conducători proşti”.

Acest război nu îi foloseşte în nici un fel Stelei. Fac o mare greşeală şi aici eu cred că au conducători proşti, care nu ştiu cum să se comporte. Laurenţiu Reghecampf se lasă influenţat. Este un antrenor bun, care va deveni şi mai bun, dar, din păcate, este foarte uşor influenţabil”, a spus la Sport  Total FM Emerich Ienei.

În lipsa lui Gigi Becali, Meme şi Reghe sunt cei care taie şi spânzură acum la Steaua. Regretabil este că, nu este zi în care ei să nu intre în conflict cu cineva, fie că este vorba de oameni din conducerea fotbalului românesc, conducători de cluburi, foşti mari jucători ai grupării roş-albastre şi nu numai, antrenori, foşti antrenori şi reprezentanţi ai presei scrise şi vorbite. Ca să nu mai fie deranjaţi, Meme şi Reghe au decis că nu mai dialoghează în nici un fel cu presa, iar acest ordin a fost dat şi jucătorilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE