2021-02-27 21:35

Eduard Novak: “Am aflat cu stupoare că în sediul ministerului nu există ...”

 |  18:24
Eduard Novak: “Am aflat cu stupoare că în sediul ministerului nu există ...”

Noul ministru al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, intenţionează să schimbe fața locației instituţiei pe care o conduce. Pentru început vrea să expună pe pereți fotografii ale marilor campioni ai României, Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Simona Halep, Gheorghe Hagi sau Ivan Patzaichin, deoarece sediul MTS trebuie să se identifice cu sportivii care au scris istorie în sportul românesc.

"Dacă ne dorim performanţă, trebuie să ne respectăm eroii. Am observat cu stupoare că în interiorul ministerului nu există fotografii ale marilor noştri campioni: Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin, Simona Halep, Gabriela Szabo etc. Îmi doresc ca sportivii, tinerii, copiii să vadă zilnic imaginile acestor eroi care au făcut istorie, ale căror poveşti de viaţă şi succes sunt o sursă de motivaţie. Trebuie să ne lăsăm inspiraţi de reuşitele lor, de modelul pe care îl reprezintă pentru tinerele generaţii, dar şi pentru noi, ceilalţi", a scris ministrul Tineretului şi Sportului, marţi, pe pagina sa de Facebook.

"Acesta este motivul pentru care am luat iniţiativa de a schimba înfăţişarea ministerului, în zona intrării, unde vizitatorii iau primul contact cu acest mediu, precum şi în alte câteva locaţii importante din interior. Casa sportului românesc trebuie să se identifice cu cei care au scris istoria sa. Este o chestiune de onoare", a mai scris Novak.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE