2024-04-26 01:18

Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB: Antrenorul va conduce miercuri primul antrenament

 |  09:30
Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB: Antrenorul va conduce miercuri primul antrenament

Edi Iordănescu este noul antrenor de la FCSB! El va semna contractul în această dimineață, și apoi va pleca direct spre baza de antrenament.

Sursele GSP au confirmat în zorii zilei de miercuri că Iordănescu jr. și Gigi Becali au bătut palma și totul se va oficializa în câteva minute prin semnarea contractului. 

Edi Iordănescu, antrenor la FCSB

"De ieri după-amiază se tot lucrează pe contract. Clauze, nuanțe, despăgubiri și așa mai departe. Gigi Becali a fost de acord cu aproape tot ceea ce a cerut Edi, dar el a fost circumspect și a vrut ca totul să fie prins clar, în contract. Nu neapărat ca să se simtă el protejat, cât să fie limpede și pentru Gigi Becali că e o treabă serioasă, nu o joacă de copii", au dezvăluit surse din apropierea antrenorului. 

Discuțiile s-au prelungit târziu în noapte și s-au finalizat abia acum, în zori. Iordănescu se întâlnește cu cei din club la ora 8:00, semnează contractul, apoi pleacă direct la baza din Berceni, unde va fi prezentat jucătorilor și va conduce primul antrenament. 

Detalii despre contractul dintre Edi Iordănescu și FCSB:

Durata contractului: 9 luni;  Salariul: 20.000 de euro pe lună, același ca la CFR Cluj;  Primă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro;  500.000 euro dacă va fi demis;  Tehnicianul are dreptul de a rezilia unilateral contractul dacă Gigi Becali va vorbi public despre antrenor și jucători


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE