2020-12-01 17:30

DRAMA familiei Schumacher: ”Fiul meu nu mai vrea să aibă deloc de-a face cu mine!”

 |  20:45
DRAMA familiei Schumacher: ”Fiul meu nu mai vrea să aibă deloc de-a face cu mine!”

Familia lui Michael Schumacher (51 de ani) are parte de o altă dramă, pe lângă cea trăită de fostul pilot german, care se află și astăzi într-o stare vegetativă după accidentul suferit în 2013, la schi.

Ralf Schumacher (45 de ani), fratele lui Michael, și el pilot cu performanțe notabile, a divorțat în februarie 2015 de actrița Cora Schumacher (43 de ani), alături de care a stat din octombrie 2001.

Cei doi au împreună un copil, pe David Schumacher (19 ani), care a moștenit pasiunea din familie: este tot pilot, iar din 2019 concurează în Formula 3.

Divorțul dintre Ralf și Cora a fost unul cu scandal. Cei doi s-au luptat pentru custodia lui David, care în cele din urmă a rămas cu tatăl său.

În cadrul emisiunii sale, una de relații, Cora Schumacher a făcut o confesiune tristă, în direct, potrivit digisport.ro.

”Fiul meu nu mai vrea să aibă deloc de-a face cu mine. Nici măcar nu știu motivul exact. Pot doar să-l bănuiesc. El știe doar punctul de vedere al tatălui său”, a spus germanca.

”Îmi pot înțelege copilul. Sunt problemele mele, nu ale lui. El trebuie să meargă pe drumul său, liber. Însă mă doare că nu pot participa și eu la acest drum”, a mai zis Cora Schumacher.

Foto: imago/HochZwei


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE