2022-01-28 04:31

DOLIU în fotbal. Antrenorul Gheorghe Barbu A MURIT la doar 53 de ani

 |  13:42
DOLIU în fotbal. Antrenorul Gheorghe Barbu A MURIT la doar 53 de ani

Fostul fotbalist Gheorghe Barbu, câştigător al Cupei României cu Universitatea Craiova în 1993, a decedat la vârsta de 53 de ani, au anunţat, duminică, mai multe cluburi la care a activat. Barbu şi-a început cariera ca mijlocaş la Universitatea Craiova, după care a mai evoluat la Electroputere, Farul Constanţa, Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Naţional, scrie Agerpres.

Gheorghe Barbu a continuat ca antrenor, fiind secund şi apoi interimar (2013) la Universitatea Cluj, dar a mai pregătit şi formaţii precum CSM Reşiţa, Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila, Unirea Dej, Someşul Dej sau echipa a doua a clubului CFR Cluj. Ultima oară a antrenat formaţia Victoria Cluj.

Potrivit somesanul.ro, acesta ar fi murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, acasă, în somn, după ce săptămâna trecută ar fi acuzat probleme de sănătate și ar fi spus că rămâne fără aer în dese momente.

Universitatea Craiova, U Cluj, Farul Constanța și CFR Cluj au postat mesaje omagiale pe paginile de Facebook.

Gheorghe Barbu era managerul unei echipe din Liga 3

Născut la Moreni, Gheorghe Barbu şi-a început cariera de jucător la Universitatea Craiova, după care a mai trecut pe la Electroputere, Farul Constanţa, Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Naţional.

“Veste tristă: astăzi ne-a părăsit Gheorghe Barbu, fost jucător al Universității Craiova. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a fost mesajul clubului din Bănie.

Barbu a antrenat echipa de seniori a Universităţii Cluj, dar şi formaţia secundă. Ca tehnician, a mai fost pe banca unor echipe precum CSM Reşiţa, Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila şi Unirea Dej.

Fostul atacant era managerul echipei Someşul Dej din Liga a 3-a.

“Farul Constanța regretă trecerea în neființă a fostului jucător al echipei, Gheorghe Barbu! Născut la Moreni (20.07.1968), Gheorghe Barbu a evoluat pentru pentru Farul în perioada 1993-1997 și apoi în sezonul 1999-2000, reușind să înscrie 24 de goluri în 153 de partide pentru echipa noastră! Și-a încheiat cariera de jucător în tricoul alb-albastru în anul 2000, într-un meci cu FC Onești. Sincere condoleanțe familiei!”, au transmis cei de la Farul.

"Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a antrenoruIui Gheorghe Barbu, cel care a pregătit în urmă cu câteva sezoane echipa secundă a clubului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate", a fost mesajul clubului CFR Cluj.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE