2021-08-01 11:09

Derby la Giurgiu: Astra – Steaua. Episodul doi!

 |  14:28
Derby la Giurgiu: Astra – Steaua. Episodul doi!

Florentin Dincă

Sâmbătă seară, de la ora 18.30 (DolceSport), la Giurgiu, Astra – Steaua se joacă cu titlul onorific de iarnă pe masă. Giurgiuvenii au pierdut miercuri prima finală dintre cele două pretendente la câștigarea campionatului, iar acum presiunea s-a mutat la ei în curte, pentru că un eventual eșec al alb-negrilor ar putea cântări decisiv în lupta la titlu din acest sezon. Diferența dintre Astra (41) și Steaua (38) este de doar 3 puncte, însă campioana în exercițiu are două meciuri în minus.

Steliștii au un ascendent moral în fața adversarilor de sâmbătă seară, după victoria victoria din primul meci, iar Reghecampf nici nu concepe să rateze victoria și la Giurgiu. “Astra e o echipă foarte bună. Au jucători care ne pot pune probleme şi ne va aştepta un meci foarte greu. E un meci important pe care trebuie să îl câştigăm. Campionatului rămâne principalul nostru obiectiv. În momentul în care te uiţi la clasament şi vezi că Astra are trei puncte în faţa noastră, e normal să spui că ei sunt favoriţi la câştigarea titlului”, spune Reghe.

Astra a jucat bine 70 de minute pe Arena Națională împotriva Stelei, însă gafele din finalul meciului ale fotbaliștilor lui Daniel Isăilă au făcut diferența. Totuși, patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, nu se dă bătut și este foarte optmist în privința celui de-al doilea duel dintre cele două echipe: „O să-i batem la Giurgiu. Noi, ca să putem emite pretenţii de campioană, mai avem de lucrat. Putem bate Steaua. Este o echipă de bătut. Am speranţe în mari pentru meciul de la Giurgiu”.

Se schimbă echipele

Daniel Isăilă se gândește să-i schimbe pe unii dintre titularii din primul meci. Primul vizat, Valerică Găman, comic cu intervențiile sale pe Arena Națională. În locul său va apărea Ben Youssef. La mijloc, William de Amorim, suspendat, îi va lăsa locul lui Bukari, în timp ce Seidou Yahaya ar putea fi înlocuit cu Marian Cristescu. Oaspeții au o singură problemă de lot, una mare, suspendarea lui Pintilii. În locul mijlocașului venit de la Pandurii Târgu Jiu va juca Prepeliță, iar ca fundaș dreapta va intra Fernando Varela. În avantposturi, Piovaccari îi va lua locul lui Kapetanos, iar Chipciu ar putea apărea în formula de start pe postul lui Tănase, extenuat peste măsură în utltimul timp.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-20

In legatura cu acest articol...

VIDEO. Steaua – Astra, scor 3-1, în turul Ligii I

Steaua şi Astra au început războiul înaintea dublei decisive din această săptămână

DERBY ÎN LIGA 1. Războiul stelelor!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE