2024-04-26 02:16

David POPOVICI s-a retras din finala probei de 400 metri liber de la Campionatele Europene de Natație. Vezi explicațiile antrenorului său

 |  13:14
David POPOVICI s-a retras din finala probei de 400 metri liber de la Campionatele Europene de Natație. Vezi explicațiile antrenorului său

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 m liber, unde se calificase de pe locul 4. Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma, informează News.ro.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală şi dorinţa de a pregăti cât mai bine participărea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima - o competiţie foarte puternică - sunt motivele care stau la baza acestei decizii, a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern. 

„Nu s-a accidentat, este bine din punct de vedere fizic, probabil ar fi înotat OK în finala de diseară, dar s-au adunat foarte multe şi vrem să mai facem lucruri bune în continuare. A fost multă emoţie la acest European. Am decis că este mai bine să-l protejăm, mai ales că stăm la Bucureşti numai două zile. Pe 21 august plecăm la Lima, pentru participarea la Campionatul Mondial de juniori, unde avem din nou obiective frumoase”, a declarat antrenorul Adrian Rădulescu, informează CS Dinamo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE