2024-04-26 00:03

Dan Petrescu, cu bagajele la ușă? Nelu Varga: “Sunt doar ‘șopârle’”

 |  15:40
Dan Petrescu, cu bagajele la ușă? Nelu Varga: “Sunt doar ‘șopârle’”

CFR Cluj nu traversează cea mai bună perioadă, iar eșecul neașteptat cu Rapid ar fi produs o nouă furtună la vârful clubului ardelean. Și anume, patronul Nelu Varga s-ar fi săturat deja de Dan Petrescu, pe care ar vrea să-l dea afară. Numai că șeful din Gruia vine cu o reacţie de susținere totală pentru “Bursuc”.

”Să fie clar, nici nu se pune problema despărţirii de Dan. De-abia s-a întors în club, cum să faci performanţă în câteva săptămâni?Sunt doar ”şopârle” aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici şi bagă tot felul de influenţe prin prieteni ziarişti. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viaţă bună. Între mine şi Dan există o relaţie specială. Discutăm şi de omenie, nu doar de bani. Indiferent ce demersuri ar face Federaţia, Dan nu va pleca acum de la Cluj”, a spus Nelu Varga pentru playsport.ro.

Doar că aceste cuvinte frumoase nu trebuie să-l liniștească pe Dan Petrescu, dimpotrivă, să știe că atunci când se anunță pentru el lapte și miere la CFR Cluj, fix în această perioadă trebuie să fie pregătit cu bagajele la ușă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE