2024-04-20 10:08

Cum arată Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, după 8 ani de ÎNCHISOARE

 |  21:41
Cum arată Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, după 8 ani de ÎNCHISOARE

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, a slăbit extrem de mult în cei 8 ani de închisoare, faţă de perioada în care ducea bătălii dure pentru supremaţia în Liga 1.

Marian Iancu a avut o primă apariţie într-o emisiune, după ce a fost eliberat condiţionat. Marian Iancu a slăbit enorm şi cu greu mai poate fi recunoscut. Chiar omul de afaceri a dezvăluit cât a putut să slăbească în perioada în care a fost la închisoare.

„Am slăbit pentru că a trebuit să slăbesc. Aveam 140 de kilograme când am intrat și am ieșit cu 104. Am luat deja două, trei kilograme în șapte luni și nu e mult. Acolo mâncarea n-are niciun gust. Era și un magazin, ai ce să-ți cumperi, chiar dacă nu se compară cu ce aveai acasă. Ai anumite carduri cu bani pe care le poți folosi, plus pachetele care vin de acasă„, a spus Marian Iancu la gsp.ro, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Marian Iancu a fost eliberat din închisoare cu 6 ani mai devreme

Marian Iancu a primit o condamnare de 12 ani la închisoare, în 2014, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul „RAFO”. La un an distanţă a mai primit o condamnare de 14 ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi spălare de bani.

Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti a decis ca omul de afaceri să fie eliberat condiţionat, cu 6 ani înainte de termen.

În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală admite contestaţia formulată de contestatorul – petent Iancu Alexandru Marian împotriva sentinţei penale nr. 1026 din data de 11.05.2022 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 10415/4/2022.

Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza: În temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 C.pen.1969 şi cu aplicarea art. 5 NCP admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul – condamnat Iancu Alexandru Marian.

Dispune liberarea condiţionată a petentului – condamnat de sub puterea MEPI nr. 270/2022 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală în baza sentinţei penale nr. 92/2022. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în soluționarea cazului, potrivit fanatik.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-17

Mai multe imagini:
Cum arată Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, după 8 ani de ÎNCHISOARE
zoom
Cum arată Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, după 8 ani de ÎNCHISOARE
zoom




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE