2024-04-19 02:23

Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai bun marcator din istorie. L-a depășit pe brazilianul Pele

 |  09:41
Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai bun marcator din istorie. L-a depășit pe brazilianul Pele

Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă pentru Juventus Torino în partida câştigată pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Udinese, duminică seara, în cadrul etapei a 15-a a campionatului Italiei, atacantul portughez depăşindu-l cu această ocazie pe legendarul fotbalist brazilian Pele în privinţa numărului total de goluri marcate în meciurile oficiale.

Ronaldo a ajuns la un total de 758 de goluri în 1.035 partide, în timp ce Pele a înscris 757 de goluri în 815 meciuri oficiale. Starul lusitan mai are nevoie de o sigură reuşită pentru a egala recordul absolut deţinut de fostul jucător ceho-austriac Josef Bican, autorul a 759 de goluri în jocurile oficiale, subliniază cotidianul spaniol Sport.

Atacantul lui Juventus Torino a ajuns la 14 goluri înscrise de la debutul actualei ediţii din Serie A, depăşindu-l pe belgianul Romelu Lukaku (Inter Milano) în clasamentul golgheterilor din Serie A.

Într-un alt meci disputat duminică, liderul AC Milan a dispus cu în deplasare 2-0 de Benevento, păstrându-şi astfel invincibilitatea în acest sezon. Portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă la rossoneri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE