2024-04-16 23:01

Coronavirus: Dezastru pentru FCSB! Este la un pas să fie eliminată din Europa, după încă 5 cazuri de coronavirus

 |  12:25
Coronavirus: Dezastru pentru FCSB! Este la un pas să fie eliminată din Europa, după încă 5 cazuri de coronavirus

FCSB este la un pas să fie eliminată la masa verde din Europa League, după ce astăzi au fost identificate cinci noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, bilanțul total ajungând astfel la 15 cazuri.

"Am fost înştiiţaţi de reprezentanţii FCSB că, în urma unei noi testări pentru COVID-19, au fost depistate alte 5 cazuri pozitive în rândul jucătorilor din lot", a declarat Ştefan.

Gruparea FCSB a ajuns în total la 15 cazuri după ce marţi anunţa că în urma testelor efectuate înaintea partidei cu Backa Topola au fost înregistrate şapte rezultate pozitive la coronavirus în rândul jucătorilor şi componenţilor staff-ului, iar miercuri au mai fost depistaţi alţi 3 fotbalişti.

Echipa FCSB se află în prezent în Serbia în vederea meciului din această seară, din turul 2 preliminar al Europa League cu formaţia FK TSC Backa Topola.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, Viitorul Constanţa şi FCSB) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948 şi Pandurii Târgu Jiu).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE