2024-04-19 02:13

Care va fi următorul fotbalist român care se va transfera pe bani mulți? Victor Becali recunoaște: Evoluțiile lui îl îndreptățesc

 |  21:34
Care va fi următorul fotbalist român care se va transfera pe bani mulți? Victor Becali recunoaște: Evoluțiile lui îl îndreptățesc

Impresarul Victor Becali știe cine va fi următorul fotbalist care va pleca pe bani mulți din Liga 1. Acesta este tot de la FCSB, club care, în ultimii ani, a făcut mai multe transferuri importante, prin trecerea lui Nicușor Stanciu la Anderlecht, în 2016, sau a lui Denis Man la Parma, în luna ianuarie a acestui an.

Se pare că următorul român care se va transfera la un club important din Europa este Florin Tănase, care se află la cel mai bun sezon al carierei, golgheter în Liga 1 cu 18 reușite în 24 de apariții. Mai mult decât atât, acesta a reușit să înscrie și la prima reprezentativă, în victoria contra Macedoniei de Nord, scor 3-2. 

„Ofertele nu le face nimeni. Este un jucător propus. În momentul în care va veni oferta, cel care hotărăște este clubul FCSB, proprietarul jucătorului. El spune da sau nu. Evoluțiile lui îl îndreptățesc să se gândească la un transfer în străinătate.

Este golgheterul campionatului, cu evoluţii foarte bune, spun eu că a avut o evoluţie foarte bună şi cu Macedonia de Nord. Este bun de transferat, cum s-ar spune”, a spus Victor Becali, conform AS.

„Victor Becali a confirmat existența unor discuții cu formații din zona Golfului, dar Florin Tănase ar fi atras atenția și unor formații mai importante. Presa din Franța a scris că inclusiv Marseille a fost interesată de el. O altă posibilă destinație ar fi MLS. New York City, formația care l-a cumpărat și pe Alexandru Mitriță de la Craiova, ar vrea încă un român,” notează Gsp.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE