2024-04-24 16:45

Care ar putea fi următoarea piesă de export a lui Gigi Becali? Impresarul jucătorului anunță: Există multe tatonări

 |  14:10
Care ar putea fi următoarea piesă de export a lui Gigi Becali? Impresarul jucătorului anunță: Există multe tatonări

Gigi Becali, aproape de o nouă lovitură! Patronul vicecampioanei se pregătește de un nou transfer important iar anunțul a venit chiar de la impresarul jucătorului.

Adrian Şut este dorit, cu insistenţă, în străinătate iar impresarul său a oferit toate detaliile. Vedeta lui Gigi Becali a impresionat cu evoluțiile sale de la FCSB și poate prinde un transfer în scurt timp. Florin Vulturar, a dezvăluit că există echipe interesate de serviciile lui Adi Șut.

Șut, care a fost convocat de Edi Iordănescu la națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus, își dorește să rămână în Europa. Se pare că FCSB ar putea încasa pe mijlocaş peste 3 milioane de euro.  ”Pentru Șut sunt multe tatonări, mai ales după această convocare la națională.

În scurt timp va fi ceva mai concret. Și-ar dori Europa, dar contează și situația financiară. Sumele sunt relative, vom vedea atunci. Nu vreau să discut de cifre”, a spus Florin Vulturar, conform playsport.ro.

Șut mai are contract cu FCSB până în 2024. În acest sezon, mijlocașul a fost o piesă importantă pentru FCSB. A jucat în 28 de partide, în toate competițiile, reușind să marcheze de patru ori și să ofere două pase decisive.

La începutul anului 2023, Șut a fost în atenția unor cluburi importante în vederea unui transfer. FC Copenhaga și Basaksehir au pus ochii pe „perla” lui Becali.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-22



Parerea ta...

BEBICA USA
04 Apr 2023

I-mi e scirba de dobitocul asta . Nu are ce cauta in fotbal . Locul lui e la bulau .
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE