2024-04-19 21:08

BOMBĂ. Horia Tecău spune STOP carierei după Turneul Campionilor!

 |  15:00
BOMBĂ. Horia Tecău spune STOP carierei după Turneul Campionilor!

Conform unor informaţii care circulă pe reţelele de socializare, Horia Tecău ar fi decis să se retragă din cariera de jucător după Turneul Campionilor.

Informaţia a anunţată de Moritz Lang, jurnalist la Sky Sport Germania, confirmată ulterior și de fosta jucătoare Annabel Croft, acum comentator sportiv, la Amazon Prime şi prezentată de publicaţia de limbă spaniolă puntodebreak.com.

Tecău şi coechipierul său, germanul Kevin Krawietz, au debutat, duminică după-amiază, la Turneul Campionilor, în meciul cu echipa croată Nikola Mektici/Mate Pavici.

CV de invidiat

În prestigioasa sa carieră, Horia Tecău a ajuns pe locul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de Grand Slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE