2024-04-25 02:02

Anunț sumbru din Spania. Suporterii vor reveni pe stadioane cand vor avea acces la un VACCIN anti-Covid

 |  16:43
Anunț sumbru din Spania. Suporterii vor reveni pe stadioane cand vor avea acces la un VACCIN anti-Covid

Preşedintele Ligii de fotbal din Spania, Javier Tebas, a anunțat, cu doar trei zile înainte de reluarea La Liga, că suporterii vor reveni pe stadioanele din această țară doar când aceștia vor putea fi vaccinați împotriva Covid-19.

Și cum de un vaccin sigur în următoarele luni nu poate fi deocamdată vorba, fanii fotbalului iberic mai au de așteptat pentru a-și vedea favoriții pe viu.

"Pentru a vedea fani pe stadioane aşa cum se întâmpla înainte, avem nevoie de un vaccin şi sperăm că asta se va întâmpla în ianuarie sau februarie. Astăzi, prim-ministrul a spus că oamenii vor putea fi vaccinaţi începând din decembrie, acela va fi un moment cheie. Şi alte guverne anunţă un vaccin pentru aceeaşi perioadă, aşa că eu cred că va fi începutul sfârşitului pentru acest coşmar pentru lumea întreagă", a spus Tebas, care afirmase în această vară că meciurile s-ar putea juca în prezenţa unui număr limitat de spectatori începând din luna septembrie.

Spania a înregistrat o nouă creștere a numărului de cazuri de Covid-19 în ultimul timp, astfel că autorităţile au renunţat la planurile de a redeschide stadioanele.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE