2021-05-10 01:11

Antrenor din Liga 1 AMENDAT pentru încălcarea protocolului medical

 |  16:56
Antrenor din Liga 1 AMENDAT pentru încălcarea protocolului medical

Un antrenor din Liga 1 a primit o amendă în valoare de 15.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru încălcarea protocolului medical la un meci disputat pe 11 iulie în etapa a 9-a a play-out-ului Ligii I.

"FC Hermannstadt vs. FC Voluntari - incident - În conformitate cu prevederile Protocolului de reluare a competiţiei, sezon 2019/2020, capitolul VIII, punctul 19, se sancţionează antrenorul secund al FC Voluntari, Eusebiu Tudor, cu o penalitate sportivă de 15.000 lei", se arată în soluţia comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta a fost sancţionat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi/sau nerespectarea distanţei sociale în timpul partidei. "Nerespectarea distanţei sociale dintre membrii staff-ului tehnic şi suport, precum şi dintre jucătorii care vor sta pe banca tehnică şi/sau nepurtarea măştilor de protecţie de către aceştia, cu excepţia persoanei care acordă indicaţii tehnice", se menţionează în articolul din Protocolul medical aplicat în cazul secundului formaţiei ilfovene.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE