2021-09-21 22:34

Andorra - România, scor 0-4, în preliminariile Mondialului din Brazilia

 |  17:34
Andorra - România, scor 0-4, în preliminariile Mondialului din Brazilia

Florentin Dincă

UPDATE, ora 23.40: România a învins Andorra, în deplasare, scor 4-0, în Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din Brazilia 2014. Golurile au fost marcate de Claudiu Keşeru (42), Bogdan Stancu (53), Gabriel Torje (63 - penalty) şi Costin Lazăr (85).

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, de la ora 21.30. Andorra - România se joacă vineri, LIVE VIDEO. De la ora 21.30 puteţi urmări Andorra - România LIVE VIDEO, în preliminariile Campionatului Mondial. În cazul în care România câştigă în Andorra, iar Ungaria şi Turcia nu înving în Olanda, respectiv Estonia, România ar fi la un pas de barajul pentru Mondial.

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Piţi se gândeşte să-l titularizeze în poartă pe veteranul Bogdan Lobonţ, pentru ca Tătăruşanu să apere în meciul de marţi cu Estonia. Apărarea pare bătută în cuie. Măţel pe dreapta, Chiricheş cu Goian în centru, iar Raţ pe stânga, acolo unde şi Latovlevici are şanse să fie titularizat. În lipsa lui Mihai Pintilii, accidentat, la mijlocul terenului vor intra Bourceanu şi Costin Lazăr.

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Primul şi cel mai important nume care ar putea lua loc pe banca de rezerve ar fi Ciprian Marica, care ar putea fi înlocuit cu Gigel Bucur, în timp ce Răzvan Raţ ar lăsa locul în echipă stelistului Iasmin Latovlevici. Şi Gabi Torje are şanse mici să fie în teren din primul minut, la fel ca şi “pariul pierdut” Bogdan Stancu, substituit de corsicanul Claudiu Keşeru.

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. E foarte dificil de marcat multe goluri, dar dacă vom avea un început de meci foarte bun şi vom reuşi să înscriem repede, putem să marcăm goluri mai multe. Echipa din Andorraa făcut în ultimul timp un salt calitativ din punct de vedere al jocului destul de evident şi este foarte greu să înscrii foarte multe goluri. Nici Olanda, o echipă excepţională, nu a reuşit să înscrie foarte multe goluri. România va încerca să joace cât mai ofensiv”, a spus Victor Piţurcă.

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Nu facem calcule, ştim ce avem de făcut, ştim că trebuie să facem un joc cât mai bun şi să înscriem goluri cât mai multe. Problema e că depindem un pic şi de rezultatele celorlalte echipe, dar eu cred că avem o şansă foarte bună să ajungem în play-off. Olanda e o echipă foarte puternică şi nu cred că pot să lase ei pe cineva să câştige împotriva lor”, a declarat căpitanului naţionalei României, Vlad Chiricheş.

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Echipe probabile:

ANDORRA: Ferran Pol - San Nicolas, E. Garcia, Lima, M. Garcia - Ayala, Vales - Martinez, Pujol, Lorenzo – Gomez

ROMÂNIA: Lobonţ – Măţel, Chiricheş, Goian, Latovlevici – Bourceanu, Costin Lazăr – Maxim, Grozav, Bucur – Keşeru

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30.

CLASAMENT GRUPA D:

1.   Olanda       22 puncte        24-4

2.   Ungaria      14 puncte        18-12

3.   Turcia         13 puncte        14-7

4.   România     13 puncte        13-12

5.   Estonia         7 puncte        6-16

6.   Andorra         0 puncte        0-24

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Se mai joacă vineri:

Estonia – Turcia, 21.30 DolceSport 3

Olanda – Ungaria, 21.30 DigiSport 1

Andorra - România, LIVE VIDEO, în Grupa D din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 21.30. Ultima etapă (15 octombrie):

Ungaria – Andorra

România – Estonia

Turcia – Olanda


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-12

In legatura cu acest articol...

Olanda - Ungaria, scor 8-1, în preliminariile Mondialului din Brazilia

Estonia - Turcia, scor 0-2, în preliminariile Mondialului din Brazilia

Andorra – România, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014

Victor Piţurcă se gândeşte să schimbe echipa în meciul cu Andorra

PRELIMINARII CM 2014. După Victor Piţurcă, şi Alexandru Bourceanu se teme de Andorra

ECHIPA NAŢIONALĂ. Lui Victor Piţurcă îi e frică de meciul cu Andorra

Rezultatele din preliminariile Cupei Mondiale Brazilia 2014
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE