2022-08-14 09:38

Al Hilal s-a despărțit de antrenorul Răzvan Lucescu

 |  09:38
Al Hilal s-a despărțit de antrenorul Răzvan Lucescu

Echipa de fotbal Al Hilal din Arabia Saudită a anunţat despărţirea de antrenorul român Răzvan Lucescu, la 15 luni după ce a cucerit trofeul Ligii Campionilor Asiei sub comanda acestuia, informează Reuters.

Tehnicianul român a fost înlocuit cu brazilianul Rogerio Micale, cel care a pregătit până în prezent formaţia Under 19 a clubului saudit, după ce consiliul de administraţie al lui Al Hilal a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în vederea rezilierii de comun acord a contractului acestuia, conform unui comunicat postat pe contul de Twitter al clubului.

Al Hilal şi-a exprimat, totodată, "recunoştinţa şi aprecierea" faţă de Lucescu şi secunzii săi, cărora le-a urat succes pe viitor.

Plecarea lui Răvan Lucescu vine după ce elevii săi au pierdut la limită (0-1) întâlnirea cu penultima clasată Damac FC, noua echipă a mijlocaşului român Constantin Budescu, din campionatul saudit, eşec în urma căruia Al Hilal a ajuns la cinci puncte de liderul Al Shabab, după 18 etape.

În vârstă de 51 ani, Răzvan Lucescu a condus echipa din Riad în 2019 la câştigarea primului său trofeu în Liga Campionilor Asiei, după o finală câştigată în faţa formaţiei japoneze Urawa Red Diamonds.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE