2024-04-19 10:54

A MURIT Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări. Avea doar 42 de ani

 |  19:00
A MURIT Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări. Avea doar 42 de ani

Constantin Florescu, alias Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări, a murit la finalul săptămânii trecute, la Toronto, în Canada, la doar 42 de ani, din cauza unui infarct.

A murit Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări. Constantin Florescu, originar din Piteşti, era stabilit de peste 20 de ani în Canada.

Anunţul morţii fostului pugilist a fost făcut de Alexandru Florescu, fratele său şi patronul cunoscutului restaurant „Zaraza” din Piteşti. „S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a scris Alexandru Florescu pe contul său de Facebook.

A fost legitimat la primul club de box, la juniori, la vârsta de 15 ani. În anul 2001, pe vrema când era deja la seniori, într-un meci important, care s-a ținut în Franța, la Nice, și-a învins adversarul prin KO din a doua rundă. În alte meciuri a reușit performanța să câștige din prima rundă, scrie Curierul Zilei.

Constantin Florescu a fost singurul român care a obţinut titlul de campion naţional la box în trei ţări: România, Germania şi Canada, în perioada 2001-2008. Palmaresul său a adunart 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză şi două înfrângeri. După ce şi-a încheiat cariera, la vârsta de 28 de ani, a devenit antrenor de box în Canada.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE