2023-09-30 23:34

”Ziua Miracolelor”. De ce e considerată 11 Aprilie cea mai NOROCOASĂ zi din an?

 |  22:25
”Ziua Miracolelor”. De ce e considerată 11 Aprilie cea mai NOROCOASĂ zi din an?

Cea mai norocoasă zi din 2023 este 11 Aprilie, un motiv pentru care cei care au planuri de dus la bun sfârșit sunt călăuziți de energii pozitive care redau încrederea în sine și conferă curaj de a trece peste obstacole.

De fapt, anual, apare o conjuncție când Soarele întreprinzător și norocosul Jupiter se întâlnesc pe cer. Această colaborare cerească este excepțional de avantajoasă pentru toate semnele astrologice, deoarece Soarele guvernează siguranța de sine, iar Jupiter guvernează comportamentul aventuros.

Fuziunea energiilor acestor planete are ca rezultat o creștere optimistă a încrederii, deschizând calea pentru a ne realiza adevăratul potențial. Denumită cu drag „Ziua miracolelor” sau „cea mai norocoasă zi a anului”, este o oportunitate de a profita la maximum de abilitățile noastre.

În ultimul timp, observatorii stelelor au numit conjuncția anuală Soare-Jupiter drept Ziua Miracolului.

Norocul ne surprinde adesea atunci când o anticipăm mai puțin, în timp ce ambiția mocnește neîncetat. Pentru cei cu idei majore, investiții sau ocazii vesele la orizont, numărătoarea inversă pentru descoperirea oportunității perfecte a început. Cea mai norocoasă zi a anului se apropie din ce în ce mai mult, făcând semn oamenilor să profite de ziua aceasta și să valorifice acest moment rar.

Oamenii trebuie să fie receptivi și dispuși să primească energia benefică din Ziua Miracolelor, scrie viva.ro.

Ziua anuală a miracolului de pe 11 aprilie oferă o oportunitate de a ieși din zona ta de confort și de a te angaja în activități sociale fortuite, inclusiv conectarea cu persoane influente cu care ai amânat anterior întâlnirea.

Jupiter își schimbă poziția la fiecare 12-13 luni. Așa că, în fiecare an, „Cea mai norocoasă zi” se întîmplă într-un nou semn zodiacal. După cum am menționat, Ziua Miracolelor din 2023, pe 11 aprilie, are loc în Berbec.

Data conjuncției Soare-Jupiter variază în fiecare an. De exemplu, Ziua Miracolelor din 2022 a fost pe 5 martie, în Pești visători, iar Ziua Miracolelor din 2021 a fost pe 28 ianuarie, în Vărsător cu spirit liber. Ziua Miracolelor din 2024 va fi pe 18 mai în Taur.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE