2022-01-23 02:04

VIRALUL ZILEI cu câinele și pietonul. Reacția MAI: ”Pericolul poate apărea pe patru picioare”

 |  23:08
VIRALUL ZILEI cu câinele și pietonul. Reacția MAI: ”Pericolul poate apărea pe patru picioare”

Imaginile cu „accidentul” dintre un câine și un bărbat pe trecerea de pietoni au devenit virale. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul se asigură să nu vină nicio mașină, iar atunci când pune piciorul pe trecere, un câine care alerga îl dărâmă. Autoritățile au tratat acest lucru așa cum trebuia – ca un pamflet

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul se asigură să nu vină nicio mașină, iar atunci când pune piciorul pe trecere, un câine care alerga îl dărâmă. În imagini se observă cum bărbatul se lovește la cap și coloană și rămâne la pământ pentru câteva momente.

Contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne susține că a primit acest video, urmat de întrebarea „câinele care alerga după o mașină poate fi acuzat de părăsirea locului accidentului?”. Autoritățile au tratat acest lucru așa cum trebuia – ca un pamflet. Pe scurt, răspunsul la întrebarea primită este negativ.

„Recomandăm tuturor pietonilor să se asigure temeinic atunci când traversează, chiar și pe trecerea de pietoni. Pericolul poate apărea oricând fie pe 4 roți, fie pe 4 picioare și cu coadă. Părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care fectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul autovehiculului implicat într-un accident de circulație, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Însă, cum câinele nu conducea un vehicul, desigur răspunsul este NU. Îi rugăm pe conducătorii auto să conducă preventiv pentru evitarea producerii unor accidente, mai ales că au la îndemână mai multe posibilități: cunoașterea semnelor de circulație și… frâne mai bune decât ale cățelului din imagine. P.S. Legenda spune că mașina este urmărită și în acest moment de câine”, se arată în mesajul postat de MAI pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-09

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE