2024-04-20 12:38

Vedetele de la Hollywood deplâng moartea Oliviei Newton-John

 |  09:47
Vedetele de la Hollywood deplâng moartea Oliviei Newton-John

Hollywood-ul, lumea muzicală şi industria divertismentului în general au deplâns luni moartea cântăreţei şi actriţei Olivia Newton-John la vârsta de 73 de ani, după mai bine de trei decenii de luptă cu cancerul la sân, relatează EFE, preluată de Agerpres.

John Travolta, partenerul ei din musicalul "Grease" (1978), a fost unul dintre primii care i-a dedicat câteva cuvinte colegei sale de scenă: "Draga mea Olivia, ne-ai făcut vieţile mult mai bune. Influenţa ta a fost incredibilă. Te iubesc atât de mult. Ne vom vedea mai târziu şi vom fi din nou împreună. Al tău, din prima clipă şi pentru totdeauna".

Travolta şi-a încheiat mesajul, postat pe Instagram, cu "Danny al tău, John al tău", referire la personajul pe care l-a interpretat în film, amintit de nenumăraţi actori, regizori şi artişti ca fiind una dintre cele mai mari surse de inspiraţie ale lor.

La câteva minute după ce a aflat de moartea sa, regizorul filmului "Grease", Randal Kleiser, a trimis o declaraţie pentru The Hollywood Reporter în care a spus că are "inima frântă" şi a amintit de prietenia lor de 40 de ani.

„A fost unică şi amabilă. În peste patru decenii de prietenie, nu a arătat decât dragoste faţă de toţi cei pe care i-a întâlnit. Olivia era exact aşa cum ţi-ai fi imaginat-o. Îmi va lipsi pentru totdeauna”, a adăugat el.

Viola Davis, Antonio Banderas, George Takei, Mia Farrow şi James Gunn s-au numărat printre numele din showbiz care şi-au exprimat condoleanţele.

Academia de la Hollywood, care decernează anual premiile Oscar, s-a pronunţat şi ea, menţionând că "Grease" nu numai că a fost filmul cu cele mai mari încasări din 1978, dar că a devenit "pentru totdeauna" "cuvântul", referindu-se la idila dintre starurile musicalului.

Olivia Newton-John a murit luni la vârsta de 73 de ani, la ferma ei din sudul Californiei, înconjurată de familie şi prieteni, a anunţat soţul ei, John Easterling, într-un comunicat postat pe reţelele sociale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE