2022-08-10 23:45

TIFF 2022: Maia Morgenstern a primit premiul pentru întreaga carieră

 |  17:50
TIFF 2022: Maia Morgenstern a primit premiul pentru întreaga carieră

Actrița Maia Morgenstern a fost premiată pentru întreaga carieră. Distincția de excelență i-a fost oferită la festivitatea de încheiere a TIFF, organizată la Cluj-Napoca.

Actrița Maia Morgenstern a fost omagiată cu premiul de excelență pentru întreaga carieră dedicată scenei și marelui ecran.

”Vă mulțumesc această seară! Aș vrea să vă mulțumesc tuturor, aș vrea să vă mărturisesc tuturor că mă încearcă simțăminte puternice și ambivalente, chiar contradictorii.

E un moment magic al premierei, a excelenței, care mă face foarte fericită, mă emoționează profund”, a spus Maia Morgenstern la primirea premiului de excelență, transmite Antena3.

Au fost desemnați și premianții peliculelor prezente de-a lungul celor 10 zile de festival. Anul acesta trofeul Transilvania merge în Bolivia.

Filmul bolivian ”Casa noastră/ Utama” a fost marele câștigător al trofeului Transilvania în cadrul celei de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film. Regizorul Alejandro Loayza Grisi a primit premiul de 10.000 de euro. Producția boliviană a cucerit juriul, dar și pe spectatori.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE