2024-04-24 07:52

Șase MEDALII pentru România la Jocurile INVICTUS

 |  13:41
Șase MEDALII pentru România la Jocurile INVICTUS

România a cucerit şase medalii după doar două zile la Jocurile Invictus. Marcel Neagu a reuşit să ia medalia de aur la proba de tir cu arcul compound individual, în timp ce la proba pe echipe la tir cu arcul Florin Cojocaru, Iulian Căpățână și Eduard Romila s-au clasat şi ei pe prima treaptă a podiumului.

Argintul a fost cucerit în alte patru probe: Land Rover Driving Challenge, aruncarea bilei şi tir cu arcul pe echipe şi individual.

Este a cincea ediţie a jocurilor Invictus la care ţara noastră participă. Echipa României este formată din 20 de militari răniţi, clasaţi cu gradele II şi III de invaliditate, care participă la şapte discipline sportive individuale (tir cu arcul, atletism, rowing, powerlifting, ciclism şi înot) şi una de echipă (volei din poziţia şezând).

Aceasta este a treia participare a militarilor români la competiţia sportivă internaţională care susţine recuperarea fizică şi psihică a militarilor răniţi în operaţiuni militare, după ediţiile din Toronto (2017) şi Sydney (2018).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE