2022-08-15 21:35

Ronaldo și Harry Maguire, cei mai ABUZAȚI fotbaliști în mediul online

 |  22:09
Ronaldo și Harry Maguire, cei mai ABUZAȚI fotbaliști în mediul online

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, este cel mai abuzat fotbalist din Premier League pe Twitter, una dintre cele mai populare rețele sociale din lume. Pe locul secund se află Harry Maguire, 29 de ani, coechipier cu starul portughez la Manchester United, potrvit unui studiu realizat de agenția guvernamentală Ofcom și citat de BBC.

Ronaldo și Harry Maguire, cei mai ABUZAȚI fotbaliști în mediul online
zoom

Podiumul este completat tot de un jucător legitimat la echipa de Old Trafford. Este vorba despre Marcus Rashford, 24 de ani.

"Aceste rezultate scot la iveală partea întunecată a fotbalului. Abuzul online nu are ce căuta în sport și nici în societate în general, iar combaterea lui necesită un efort de echipă", a declarat Kevin Bakhurst, directorul agenției.

Ofcom a analizat 60.000 de postări abuzive, apărute într-o perioadă de câteva luni, iar aproximativ 12.500 dintre acestea erau legate de Cristiano Ronaldo.

Ofcom a publicat clasamentul celor mai abuzați fotbaliști din Premier League pe Twitter. Din primii zece, opt sunt legitimați la Manchester United, grupare care a încheiat pe locul 6 ultimul sezon din Premier League.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-02

In legatura cu acest articol...

Conference League: Tragerile la sorți pentru play-off. Ce ADVERSARI ar putea întâlni echipele românești
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE