2021-08-01 11:31

Prințul Charles și-a mai cumpărat o casă în satul Valea Zălanului

 |  14:41
Prințul Charles și-a mai cumpărat o casă în satul Valea Zălanului

Prinţul Charles, care se află află într-o vizită privată în Transilvania, are patru case în satul covăsnean Valea Zălanului, ultima cumpărată în primăvara acestui an, a declarat primarul din comuna Malnaş, Kasleder Jozsef.

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei Marii Britanii, a înnoptat, vineri, la una dintre proprietăţile lui din Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna, şi urmează ca duminică seară să se întâlnească şi cu primarul comunei Malnaş, Kasleder Jozsef.

Prinţul Charles a mai achiziţionat, în primăvara acestui an, o casă mică în satul Valea Zălanului, aflată în imediata vecinătate a proprietăţilor pe care le deţine deja. Este vorba de o casă din cărămidă, cu două camere şi o bucătărie.Kasleder a precizat că, în prezent, Prinţul Charles deţine patru case în satul Valea  Zălanului, lucrările de renovare fiind începute şi la cea achiziţionată în acest an. Kasleder a afirmat că faptul că moştenitorul tronului Marii Britanii a optat pentru această zonă ar putea contribui foarte mult la dezvoltarea ecoturismului şi a agriculturii tradiţionale.

Moştenitorul coroanei britanice a cumpărat, în ultimii ani, trei proprietăţi în satul Valea Zălanului, între care şi o căsuţă cu două încăperi şi o bucătărie, veche de peste o sută de ani, potrivit Mediafax. Cele trei case, aflate la capătul satului, au fost renovate.

Ultima vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, când a mers în localităţile Apold, Daia şi Saschiz. La Saschiz, moştenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume - fructe, iar în localitatea Daia a vizitat o plantaţie de flori a unei fundaţii specializate în biodiversitate. Tot atunci, Prinţul Charles a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639883-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE