2021-12-03 19:08

Prima mărturisire a soției lui Benone Sinulescu: ”Sunt distrusă de durere”

 |  17:18
Prima mărturisire a soției lui Benone Sinulescu: ”Sunt distrusă de durere”

Soția lui Benone Sinulescu a oferit o primă reacție după decesul artisului, la vârsta de 84 de ani. Acesta se simțea rău de mai mult timp, însă i-a fost frică să meargă la spital.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, ne-a declarat soția lui Benone Sinulescu, potrivit impact.ro.

Problemele se sănătate au început pentru Benone Sinulescu în urmă cu câteva luni, când marele artist a fost găsit leșinat în casă. Soția sa a decis atunci să fie dus la un centru paleativ, unde însă nu îi merge bine deloc. La insistențele mai multor vedete, soția a decis să-l transfere la un spital, unde medicii au făcut totul pentru ca artistul să-și revină.

După analize și după un tratament intensiv, marele artist trecuse de tot ce era mai rău. Fusese apoi externat și se recupera bine. Problemele de sănătate au reapărut însă, iar artistul s-a temut pur și simplu să mai meargă la spital, din cauza fricii de temutul virus covid. Astfel, el și-a găsit sfârșitul pe perna sa, în urma unei pneumonii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-18

In legatura cu acest articol...

DOLIU în România. Benone Sinulescu s-a STINS din viață
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE