2024-04-19 02:11

PERICOLUL de pe TikTok. Un băiat de 12 ani se zbate între viață și moarte

 |  20:07
PERICOLUL de pe TikTok. Un băiat de 12 ani se zbate între viață și moarte

Noul pericol la care sunt expuşi copiii pe internet. „Blackout Challenge” este noua provocare care face furori în rândul adolescenţilor. Fenomenul este foarte periculos şi face victimă după victimă.

De această dată, un băieţel de 12 ani din Colorado a ajuns în stare critică la spital, după ce a încercat să devină faimos pe aplicaţie filmându-se în timp ce îndeplinea regulile pentru „jocul fularului” aşa cum i se mai spune. Copilul se află în moarte cerebrală, conectat la aparate, medicii exprimându-şi părerea în privinţa şanselor infime de supravieţuire. În acest caz doar un miracol l-ar mai putea salva.

Joshua Haileyesus a fost descoperit, inconştient pe podeaua din baie, în data de 22 martie, potrivit Fox 5. Se pare că Joshua ar fi folosit un șiret de pantofi pentru a încerca provocarea care îi face pe oameni să se sufoce până la punctul de a-și pierde cunoștința.

Nu este însă prima dată când platforma TikTok este implicată într-un scandal de această amploare. În ianuarie 2021, o fetiţă de doar 10 ani a pierit în timpul unei provocări pentru contul ei de Tik-Tok. „Jocul fularului”, cunoscut ca ”blackout challenge”, în care copiii îşi blochează respiraţia până la leşin, pentru a experimenta senzaţii tari, provoacă în fiecare an accidente, unele dintre ele mortale. Moartea fetei a provocat reacții puternice în Italia, iar oamenii solicită o mai bună reglementare a rețelelor sociale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE